Kurumsal Şirket Taşıma

Kurumsal şirket taşıma işlemi oldukça teferruatlı ve dikkat edilmezse hem şirket sahibi hem de firmanın zor anlar yaşayabileceği titizlik isteyen bir nakliye şeklidir. Kurumsal şirketle dışarıdan bakınca karışık ama kendi içlerinde senkronize oluşumlardır. Her bir departman yöneticiye bağlı şekilde kendi alanlarına giren iş üretimini gerçekleştirirler. Kurumsal şirketlerin nakliyesi bu bakımdan oldukça özen gösterilmesi gereken bir işlemdir. Departmanlarda kullanılan eşya ve elektronik cihazlar ile belgelerin paketlenerek istiflenmesi ve belli bir kurala göre uygun araca yerleştirilmesi nakliye işlemi bittikten sonra herhangi bir karışıklığa meydan verilmeden düzenli bir şekilde yeni faaliyet alanına yerleştirilmesi ve şirketin faaliyetlerine en kısa sürede başlaması demektir. Dolayısı ile yapılan işlem sadece kas gücü değil, matematik ve planlama gerektirir. Bizler Bintaş Nakliyat olarak kurulduğumuz günden bu yana kurumsal şirket taşıma ve diğer tüm alanlarda güven ve müşteri memnuniyeti içinde sorunsuz bir hizmet veriyoruz. Alanında uzman teknik ekibimiz ve ekibimizin profesyonelce kullandığı teknoloji ürünü ekipmanlar ile her yıl büyüttüğümüz araç filomuzla İstanbul merkezli bir firma olmamıza rağmen ülkemizin dört bir yanına hizmet götürüyoruz.

Kurumsal anlamda birçok hizmet vermekteyiz bunlardan bahsedecek olursak; kurumsal ofis nakliyatı, ofis ve büro nakliyatı, şehir içi ofis taşımacılığı, şehirlerarası ofis taşımacılığı, banka taşımacılığı, mağaza taşımacılığı ve kurumsal şirket taşıma alanlarında hizmet vermekteyiz. Bireysel anlamda da bizlerden nakliye talebinde bulunan siz değerli müşterilerimize evden eve nakliyat, ekspertiz hizmeti, asansörlü taşımacılık, şehir içi eşya taşımacılığı, özel eşyanakliyatı, ambalajlama hizmeti ve şehirlerarası eşya taşımacılığı alanlarında profesyonel çözümler sunuyoruz. Tüm bu hizmetlerimizin yanında sigortalı nakliyat, laboratuar nakliyatı, parsiyel nakliyatı,askılı tekstil nakliyatı, depo taşımacılığı, tekstil taşımacılığı alanlarında da Bintaş Nakliyat güvencesi kapsamında hizmet vermekteyiz.

Firma çalışanlarımız işinde profesyonel, tecrübeli ve çalışkan arkadaşlarımızdır. Nakil işleminin yapılacağı bölgeye önceden gelerek raporlama yaparlar ve nakil işlemi ile ilgili detayları siz değerli şirket sahibine ulaştırırlar. Gerekli paketleme ve fihristleme işlemi sonrası nakil işlemi başlayarak süreç problemsiz bir şekilde tamamlanır.

Kurumsal şirket taşıma işi ile ilgili detay ve taleplerinizi iletişim numaralarımızı tuşlayarak bizimle görüşebilirsiniz.

Demolar

Ten Rengi

Başlık Stili

Navigasyon Modu

Sayfa Düzeni

Genişlik
Kutulu